Southampton tok viktig seier i bunnstriden mot Leicester

Southampton vant 1-0 hjemme mot Leicester i Premier League lørdag. Carlos Alcaraz ble matchvinner i en kamp mellom to nedrykkstruede lag.

Seieren løftet Southampton opp fra jumboplassen på tabellen. Klubben fra sørkysten står med 21 poeng og har igjen fått troen på at det er mulig å berge plassen på øverste nivå.

Med James Maddison tilbake på banen var Leicester farligst tidlig i kampen. De tilreisende var flere ganger nære på å ta ledelsen, men det var vertene som skulle lykkes.

Etter 35 minutter gikk Alcaraz på løp og satte ballen i mål. Like før hadde James Ward-Prowse sett Leicester-keeper Danny Ward redde forsøket hans fra straffemerket.

Etter hvilen jaktet bortelaget på et utligningsmål, men fant aldri nettmaskene.

Mohamed Elyounoussi slapp til som erstatter for matchvinner Alcaraz tidlig i andre omgang.

Leicesters svært variable sesong gjør at laget ligger utsatt til i Premier League. Brendan Rodgers’ menn er kun to poeng unna nedrykksstreken.