Superfrispark på overtid stoppet Manchester Uniteds seiersrekke

Michael Olises kunstverk av et frispark på overtid, som gikk tverrligger-inn i krysset, ga Crystal Palace 1-1 på overtid mot Manchester United.

Dermed ble Erik ten Hags utvalgte snytt for sin 10. strake seier. Bruno Fernandes så ut til å ha ordnet det med sin scoring i slutten av første omgang, etter fint forarbeid av Christian Eriksen.

David De Gea tok også fram et par feberredninger som så ut til å frede United-målet på Selhurst Park. Han leverte strålende parader på Odsonne Edouards kjempeskudd mot lengste kryss i det 40. minutt og på Marc Guehis hodestøt i det 75. minutt.

Både United og Palace hadde store sjanser til å avgjøre etter utligningen, men det ble ett poeng til hver.

Med seier ville United klatret til 2.-plass og vært bare seks poeng bak Arsenal, som er motstander under et nytt London-besøk søndag. Nå er laget åtte poeng bakj.

Casemiro pådro seg gult kort ti minutter før slutt. Det setter ham utenfor søndagens storkamp.