Kiil Olsen fikk U21-debuten da Norge klarte uavgjort mot Frankrike

Norges U21-landslag i fotball viste karakterstyrke og effektivitet da det ble 1-1 mot Frankrike borte. Johan Hove utlignet i det 83. minutt, i kampen der KFUM-stopper Aaron Kiil Olsen fikk landslagsdebuten.

Et sterkt hjemmelag satte Norges mål under press og tok ledelsen i det 17. minutt da Amine Adli scoret fra det som så ut som offsideposisjon.

Norge kom ikke til mange sjanser i Caen, men Christos Zafeiris hadde en stor i slutten av den første omgangen. En ypperlig redning av Frankrikes keeper Lucas Chevalier hindret scoring.

Frankrike hadde flest sjanser, deriblant et stolpeskudd ved Kouadio Koné rett før pause.

Norge tettet brukbart igjen i den andre omgangen, men skapte ikke mye selv før pent spill førte til utligningen. Innbytter Tobias Christensen slo flatt inn fra høyre. Zafeiris slo en smart direktepasning i bakrom som Strømsgodset-spiller Hove startet riktig på og scoret alene med keeper.

Det norske U21-laget har avgitt flere spillere til A-landslaget under novembersamlingen, men leverte en sterkt resultat i den første av to kamper. Tirsdag er Tsjekkia motstander i Spania.

KFUM Oslos midtstopper Aaron Kiil Olsen kom innpå til sin første kamp med flagget på brystet, da han erstattet Branns Ole Martin Kolskogen etter 24 minutter.