Moi og Southampton gikk seirende ut av duellen med Normanns Norwich

Mohammed Elyounoussis Southampton tjuvstartet den 27. serierunden i Premier League med å slå Mathias Normanns Norwich med 2-0.

Med seieren tok Southampton seg forbi Brighton og opp til niendeplassen. Etter tapet fredag blir Norwich værende på sisteplassen med fem poeng opp til sikker plass og en kamp mer spilt enn Newcastle.

Hjemmelaget har ofte gått hardt ut og fått belønning tidlig, men det varte hele 36 minutter før Che Adams sendte vertene i ledelsen. Liggende fikk han pirket ballen i mål. Oriol Romeu økte til 2-0 med en suser av et langskudd.

Mohamed Elyounoussi fra start for Southampton og hadde en kjempesjanse mot slutten av 1. omgang til å finne nettmaskene.

Mathias Normann fra start for hardt prøvede Norwich, men ble byttet ut 20 minutter før slutt. Kampen kom aldri helt inne i hans gate og han ble løpende mye i mellom.