Fotball

Barcelona rotet vekk nok en seier og med det trolig også La Liga-sjansene

Barcelona ledet både 2-0 og 3-2, men måtte nøye seg med 3-3 i bortekampen mot Levante. Dermed ligger laget tynt an i gullkampen i La Liga.

Med to kamper igjen å spille er Barcelona ett poeng bak Atlético Madrid og ett foran Real Madrid. Begge hovedstadslagene har tre kamper igjen og kan skaffe seg en luke i løpet av de nærmeste dagene. Atlético møter Real Sociedad onsdag, Real gjester Granada torsdag.

Lionel Messi (med en flott volley) og Pedri ga Barcelona 2-0-ledelse ved pause i Valencia, men Gonzalo Melero og José Luis Morales utlignet med to raske scoringer. 2-2-målet kom etter et feilpasning fra Messi.

Ousmane Dembélé ordnet ny Barcelona-ledelse, men Sergio Leon fastsatte resultatet i det 83. minutt.

Mye tyder på at det baklengsmålet viser seg fatalt for Barcelonas titteldrømmer i ligaen.