Sport

Etterlyst på VIF-trening

Felipe Carvalho er Vålerengas eiendom og skulle vært på sin første VIF-trening mandag. VIF-ledelsen vet ikke hvor han er.

VALLE (Dagsavisen): Sportssjef Jørgen Ingebrigtsen må innrømme at han ikke vet hvorfor den storvokste midtstopperen ikke har møtt på jobb.

– Avtalen var at han skulle være på plass og på trening mandag. Det var han ikke. Da må vi prøve å undersøke hva som har skjedd, sier Ingebrigtsen til Dagsavisen.

Carvalho ble utleid fra Vålerenga i fjor til Nacional i Uruguay, hans opprinnelige hjemland, men han har også brasiliansk statsborgerskap. Klubben hadde opsjon på å kjøpe ham innen 31. desember, men benyttet ikke den muligheten selv om Carvalho ble mye benyttet i fjor høst. Carvalho har kontrakt med VIF ut denne sesongen.

Han kom til Vålerenga fra Malmö FF i Sverige foran 2018-sesongen og var en midtstopper VIF ville satse på. Men trener Ronny Deila var ikke fornøyd med prestasjonene til 26-åringen.

Haakon Lunov ledet Vålerengas trening i regnværet ved siden av Vallhall mandag, og kunne ikke si noe om Carvalhos situasjon. Derimot gledet han seg over at midtstopperne Jonatan Tollås Nation og Markus Nakkim begge var tilbake i trening igjen.

Vålerenga spiller sin neste treningskamp mot Ull/Kisa i LSK-hallen torsdag før avreise til Portugal på fredag. Innen avreise dit skal også trenerspørsmålet være avklart.

Felipe Carvalho har Terje Liverød som agent, sistnevnte har så langt ikke besvart Dagsavisens hendelser.

Mer fra Dagsavisen