Englands landslagskeepere imponerte

(Burnley - Everton 1-1). Med Englands landslagssjef Gareth Southgate på plass storspilte Englands førstekeepere da Nick Popes Burnley og Jordan Pickfords Everton spilte 1-1 lørdag.

Pickford måtte se ballen gå i nettet bak seg allerede etter to minutter. Burnley vant ballen høyt i banen og tok ledelsen 1-0 da Robbie Brady fyrte av et hardt skudd ned i hjørnet bak Pickford.

I andre enden sto Pope for sin første gode redning for dagen da han stoppet kjempesjansen til Dominic Calvert-Lewin etter 13 minutter. En snau halvtime senere var Pickford god da Chris Wood var alene gjennom.

I dét omgangen holdt på å gå til pause, fikk Calvert-Lewin nok en sjanse til å score. Denne gangen fikk han ballen forbi Pope og i nettet. Engelskmannens 11. scoring denne sesongen var utakbar for keeper.

Fem minutter etter hvilen markerte Pope seg igjen da han avverget et godt skudd fra James Rodríguez.

Med drøyt ti minutter igjen av kampen fikk Calvert-Lewin på ny sjansen etter å ha blitt spilt fri. Nok en gang reagerte Pope kjapt og kom ut og avverget.

Både Pickford og Pope hadde hver sin kjemperedning mot slutten av kampen, som endte med bare 1-1 takket være to gode keepere.