Sport

Trenerlegende avviser at han legger opp – jager ny Superbowl-triumf

Kansas City Chiefs' suksesstrener Andy Reid (65) har ingen planer om å gi seg. Han håper å kunne vinne Superbowl tre år på rad.

Flere amerikanske medier spekulerte på at Reid kunne komme til å gå av etter årets finale.

– Det blir ikke lett. Det blir en del utskiftninger i laget, og det skjer alltid noe uventet som vi må kjempe oss gjennom, sa Reid om fortsettelsen etter søndagens triumf over San Francisco 49ers.

I fjor ledet han Chiefs til Superbowl-seier over Philadelphia Eagles. Den bragden gjentok han ett år senere.

Etter seieren spurte Reid quarterbacken Patrick Mahomes om noe annet lag i NFL-historien hadde vunnet Superbowl tre ganger på rad.

– Han svarte nei. Det ville vært flott å få til det, sa Reid.

På vei mot triumfen i NFL-finalen ble Reid kjeftet på rett i ansiktet av sin egen spiller Travis Kelce. Reid reagerte rolig på utbruddet, og det berømmet Kelce ham for.

– Jeg har den beste treneren som noen gang har vært i denne sporten. Han er kjempeflink til å sette opp de riktige kampene og forberede alle. Han er en av de beste managerne jeg har møtt. Han har hjulpet meg med å kanalisere følelsene mine og lidenskapen, sa Kelce.

– Jeg skylder ham alt jeg har oppnådd i min karriere, fortsatte han.

Reid undertegnet en kontraktforlengelse på seks år etter sin første Superbowl-seier i 2020, og han har to år igjen av sin nåværende avtale.

Les også: Mahomes avgjorde for Chiefs i forlengningen – tredje superbowlseier på fem år

Mer fra Dagsavisen