Zuccarello med assist da Wild vant over Islanders

Minnesota Wild dro i land seieren 3-1 mot New York Islanders torsdags NHL-kamp i siste periode. Mats Zuccarello var nest sist på laget to siste mål.

I løpet av de tre periodene i Barclays Center i New York hadde hjemmelaget 20 skudd på mål, mot gjestene fra Minnesotas 36.

Det var imidlertid Scott Mayfield som scoret først for Islanders etter 16.49 i første periode. Fra blueline fyrte han av et skudd som gikk mellom beina på Wild-målvakt Filip Gustavsson.

Først på 10.55 i tredje og siste periode brakte Frederick Gaudreau Wild inn i kampen igjen med 1-1-målet.

Sam Steel scoret 2-1 målet da klokka viste 12.28. Mats Zuccarello og Kirill Kaprizov ble kreditert med målgivende pasninger. Kaprizov kunne med 1 minutt og 13 sekunder igjen sette pucken i et åpent mål og fastsette sluttresultatet til 3-1. Også her var nordmannen nest sist på pucken.

Den 35-årige nordmannen står med hele 43 målpoeng på 39 kamper denne sesongen, fordelt på 17 mål og 26 assists.