Ny storseier til Minnesota Wild

Mats Zuccarello gikk av isen uten mål eller assist da Minnesota Wild banket Tampa Bay Lightning 5-1 hjemme i NHL natt til torsdag.

Nordmannen fikk 18.08 minutter på isen i Wilds andre strake seier. 1. nyttårsdag vant Zuccarellos lag 5-2 borte mot St. Louis Blues.

Svenske Joel Eriksson sendte vertene i ledelsen 14.30 minutter inn i første periode og sikret en 1-0-ledelse til pause.

Etter hvilen la Kirill Kaprizov og Calen Addison på til både 2- og 3-0, før Brayden Point reduserte for gjestene 13.37 inn i andre periode.

Det hjalp riktignok lite da Sam Steel økte til 4-1 to minutter senere.

Mot slutten av tredje periode tok Tampa Bay ut keeperen sin i et desperat forsøk på å redusere. Dessverre for gjestene var det heller Kaprizov som satte inn 5-1-scoringen i det åpne målet.

Wild beholder med det tredjeplassen i sin avdeling, fire poeng bak tabelltopp Dallas Stars.

Zuccarello har 16 mål og 24 assist denne sesongen og er nest mest produktive Wild-spiller bak rekkekamerat Kirill Kaprizov (22-25).

National Hockey League (NHL) onsdag, grunnserien:

Detroit Red Wings – New Jersey Devils 1-5, Minnesota Wild – Tampa Bay Lightning 5-1, Anaheim Ducks – Dallas Stars 2-0.