Zinckernagel utsatte Fulhams seriegull

(Fulham - Nottingham Forest 0-1). Tidligere Bodø/Glimt-spiller Philip Zinckernagel scoret det avgjørende målet i 1-0-seieren over allerede opprykksklare Fulham tirsdag.

Dansken scoret etter 15 minutter, og bortelaget holdt unna mot Fulhams 20 avslutninger.

Det er kun tre poeng opp til Bournemouth på opprykksplass for Zinckernagel og Nottingham Forest før de tre siste kampene.

Bournemouth lå under 0-3 i sin kamp mot Swansea, men kom tilbake på utrolig vis med tre mål innenfor de 18 siste minuttene av kampen.

Bournemouth er med det åtte poeng bak Fulham, som sikret opprykket for en uke siden.

Zinckernagel gikk fra Glimt til Watford etter 2020-sesongen. Denne sesongen tilbringer han på lån i Nottingham Forest.

Mesterskapsserien menn tirsdag, 27. runde:

Barnsley – Blackpool 0-2, Fulham – Nottingham Forest 0-1, Swansea – Bournemouth 3-3.

Spilt mandag: Preston – Blackburn 1-4 .

Spilles onsdag: Middlesbrough – Cardiff.