Hovland nær hole-in-one – avsluttet helgen med knallrunde

Viktor Hovland er kjent for å levere sterke sisterunder. Søndag gjorde golfesset det igjen med 66 slag i den andre turneringen i PGA-sluttspillet.

Seks birdier og resten på par ble søndagsfasiten for Hovland i Owings Mills, Maryland. Den bogeyfrie runden tok han totalt opp i 15 slag under par.

Nordmannen fikk sitt største øyeblikk for dagen på nest siste hull. Der var han svært nære å sette innspillet rett i koppen og få en sjelden hole-in-one.

Hovland spilte seg til birdie på det 3., 5., 11., 12., 16. og 17. hullet.

De beste i sammendraget er fortsatt i aksjon på banen. I skrivende stund er Hovland på delt 17.-plass, og han har tolv slag opp til den amerikanske lederduoen Patrick Cantlay og Bryson DeChambeau. Til slutt vant Cantlay turneringen etter seks omspillshull, der Bryson DeChambeau bommet på fire strake matchballer.

Tredje og siste turnering i det lukrative PGA-sluttspillet går i Atlanta i Georgia. Første runde starter torsdag, og kun de 30 beste på poenglista sammenlagt får delta. Der ligger Hovland i øyeblikket på en 14.-plass.