Sport

Manchester United møter Real Sociedad i Torino

Manchester Uniteds bortekamp mot Real Sociedad i europaligaen skal spilles i Torino. Årsaken er spanske innreiserestriksjoner på reisende fra England.

Manchester United skal i likhet med både Liverpool og byrivalen Manchester City spille bortekamp i europacupen i et annet land enn motstanderens.

Klubben bekrefter flyttingen på sine hjemmesider. Det gjelder bortekampen mot Real Sociedad torsdag 18. februar, der vertene ikke er i stand til å ta imot Ole Gunnar Solskjærs mannskap på egen arena i San Sebastian. Oppgjøret skal i stedet spilles på Juventus` arena i Torino i Italia.

Returkampen på Old Trafford en uke senere berøres ikke. Begge kamper vil bli spilt uten tilskuere.

Også Arsenals bortekamp i europaligaen ligger an til å flyttes til Italia. Martin Ødegaards lag skal møte portugisiske Benfica borte først, og ifølge britiske medier vil kampen trolig bli spilt i Roma. Årsaken er britiske innreiseregler, som ilegger 10 dagers karantene for alle som har vært i Portugal. Også returkampen i London vil av den grunn trolig bli flyttet.

Tidlligere er Liverpools og Manchester Citys bortekamper i mesterligaen mot tyske lag henholdsvis 16. og 24. februar flyttet til Budapest i Ungarn.

Også Chelseas bortekamp mot Atlético Madrid 23. februar kan bli flyttet.

Molde spiller på sin side hjemmekampen mot Hoffenheim i europaligaen i spanske Vila-real.

Les også: Vålerenga reiser til Danmark med 14 spillere: – Nei, straffespark har vi ikke trent på (+)