Sport

Problemer med isen på Jordal – VIF og Grüner venter i spenning

Både Vålerenga og Grüner skulle etter planen vært i gang med istreninger kommende uke. Det ser foreløpig mørkt ut.

Det er altså ikke snakk om nye Jordal Amfi, men isen i Ungdomshallen, der både VIF og Grüner skulle startet sesongforberedelsene på is kommende uke.

En vannledning mellom nye Jordal Amfi og Ungdomshallen har imidlertid skapt problemer med å få isen til å fryse ordentlig.

– Slik jeg har forstått det må de kappe ledningen, og sette opp en midlertidig løsning ved Ungdomshallen, sier daglig leder i Grüner, Trond-Erik Larsen til Dagsavisen.

Vil du ha mer ishockey? Les også: Steffen Thoresen klar for Manglerud Star

Det bekreftes av Vålerengas sportssjef, Frikk Juell, som utdyper:

– Isen holdes under oppsyn, men vi sliter med å få isen til å fryse inntil vantet. Forhåpentligvis vet vi mer på fredag, sier han til Dagsavisen.

Les også: Grüners poengkonge klar for Manglerud Star

Saken fortsetter under bildet

###

Jordal ungdomshall. Foto: Aslak Borgersrud

Dermed er det foreløpig usikkert når de to lagene kan komme i gang med istreninger, men Juell er optimistisk på at man får løst problemer rimelig kjapt.

Juell understreker samtidig at dette ikke vil skape problemer rundt nye Jordal Amfi. Der Vålerenga etter planen skal på is for første gang 25. august.

Les også: Grüner henter allsidig og rutinert center med fire sesonger SHL: – Han blir et verdifullt tilskudd

VIF spiller sin første treningskamp mot Manglerud Star 20. august, mens Grüner får sin første test borte mot Lørenskog 26. august. Sesongstarten spilles 3. oktober. Da møter Vålerenga nok en gang MS på borteis, mens Grüner drar til Sparta Amfi. Den første seriekampen på nye Jordal Amfi er foreløpig satt til 10. oktober, og da er det nettopp Grüner som kommer på besøk.

Mer fra Dagsavisen