Aniekpeno Udo har dratt til Trondheim for å signere en lånekontrakt med Levanger som gjelder til juli. Foto: Levanger FK

Viking leier ut Udo til Levanger

Onsdag ble det klart at overgangen til Kwesi Appiah er i boks. Det har gjort sitt til at Viking har tillatt Levanger å leie Aniekpeno Udo ut sommeren.

Følg RA Sporten på Facebook!

Aniekpeno Udo kom til Viking før fjorårets sesong, men fikk nesten hele sesongen ødelagt av skader. Nigerianeren fikk noen kamper på slutten av sesongen, men har nå blitt leid ut til Levanger for å jobbe med kampformen.

– Levanger FK  henvendte seg til oss for noen dager siden. De har nettopp fått skade på en av sine to spisser og så på Udo som en god erstatter i skadeperioden. Etter en diskusjon internt og en god prat med Udo besluttet at vi at dette kan være en super mulighet. Han behøver god og regelmessig matching på høyt nivå. Det vil han få i Levanger. Vi ønsker han alt godt i låneperioden og kommer til å følge han tett fram til låneperioden er over i juli, sier Bård Wiggen til Vikings hjemmesider.

Han vil få drakt nummer 11 i Levanger.

– Grunnen til at vi henter Udo er at vi vil forsterke på spissplass og få mer konkurranse om plassene. Dette er en god løsning for oss og Viking, sier sportsjef Andreas Holmberg til LFK Media.

LES OGSÅ: Appiah-lån nå i boks