Stavanger

Vidar jubler videre

Innbytter Martin Håland ble tomålsscorer, og cupheltene fra Lassa rir på bolgetoppen med fire scoringer i løpet av ni minutters spill. Lysekloster ledet 1–0 i 67 minutter, men tapte 1–4.

Vidar så lenge ut til å gå på en smell i jubileumskampen mot Lysekloster på Lassa i ettermiddag. Gjestene tok en tidlig ledelse ved Sindre Hitland Flaa, og red på den helt til trener Gaute Johannessen valgte å sette inn Martin Håland i det 61. minutt.

Håland brukte bare seks minutter på å bringe hjemmelaget tilbake i kampen. Etter utligningen kom målene kjapt for de helrøde cupheltene.

Carl Henrik Sirevaag Refvik førte Vidar i ledelsen bare tre minutter etter Hålands utligning, og innbytter Martin Håland gjorde sitt andre bare tre minutter etter Sirevaag Refvik igjen.

Rundt 100 tilskuere hadde innfunnet seg på en solrik ettermiddag for cupheltene som har slått ut både Bryne og Viking i årets NM. Nå står Vålerenga for tur på Ullevaal 25. mai.

Rogvi Baldvinsson økte til 4–1. Når? Tre minutter senere, selvsagt. Fire scoringer i løpet av ni minutter. Ingen tvil om at Vidar rir på en bølge for tiden.

NB! Sola var på tur til Lørenskog, og tapte hele 4–0.