Handball

Sola forlenger med to spillere

Torsdag fikk to av Sola-spillerne nye kontrakter.

Følg RA Sporten på Facebook!

Kristina Sirum Novak og Martha Barka har signert nye kontrakter med Sola Håndball. Det opplyser klubben i en pressemelding torsdag.

– Jeg gleder meg til å gi bank i to sesonger til for Sola, sier Martha Barka (21) i pressemeldingen.

Forsvarsbautaen fra Ryfylke har vært en viktig spiller i Steffen Stegaviks defensive spill denne sesongen. Hun er for tiden ute med tretthetsbrudd i ryggen, men kan altså se fram til to nye sesonger for gultrøyene.

LES OGSÅ: Delvis stengt ned

Kristina Sirum Novak (20) har scoret tredje mest mål for Sola denne sesongen, og utviklet seg jevnt siden hun kom til klubben i 2018. Nå ser hun fram til en sesong til under Stegaviks ledelse.

– Jeg gleder meg til enda en sesong i gul og sort drakt. Her føler jeg at jeg utvikler meg litt mer for hver uke, som er veldig viktig for meg. Forhåpentligvis får vi også spille om Europa-cup, som blir lærerikt og spennende, sier Novak.

Solas kamp mot Aker onsdag ble utsatt få timer før kampstart. Det viste seg at Aker havnet i karantene på grunn av koronasmitte i Rælingen, som de møtte til treningskamp. Neste kamp for Sola er førstkommende søndag, om det blir kamp. Egentlig skal Rælingen komme til Åsenhallen, men grunnet smitten hos en av spillerne er det ennå usikkert om det blir kamp. Spilleren var isolert fra laget før kampen mot Aker, og det ble ikke utløst karantenekrav.

Torsdag ettermiddag fikk RA bekreftet at det blir kamp søndag.

LES OGSÅ: Stråler neppe like sterkt etter jul

Mer fra Dagsavisen