Viking

Siste: Viking og Brøndby nære enighet om Bell

Midtbanegeneralen fra New Zealand er i ferd med å bli solgt til danske Brøndby. Etter det RA kjenner til er det svært nære enighet nå.

Med halvannen time igjen av overgangsvinduet fikk RA bekreftet av kilder i Viking at det nærmer seg en løsning mellom Viking og Brøndby om et salg av Joe Bell.

Dermed blir de mørkeblå kraftig svekket i de siste timene hvor salg til de fleste klubber i utlandet er mulig. Viking har samtidig vært klare i talen på at et salg av den 22-årige playmakeren fort vil tvinge fram et kjøp av en erstatter. For spillere inn er det fortsatt god tid for handler for Viking.

Nettavisen var først med å melde at danske Brøndby hadde lagt inn et bud på Joe Bell (22) mandag.

SR-Bank Arena

Den danske storavisen B.T skrev tidligere mandag at Brøndby ikke skal være i nærheten av å være villige til å matche Vikings krav for spilleren. Tipsbladet.dk meldte det samme rundt klokken 21.20 mandag, men partene har senere kommet nærmere hverandre.

Aftenbladet omtalte først at det skulle ha kommet et bud til Viking mandag ettermiddag.

I forrige overgangsvindu gjorde engelske Barnsley to framstøt mot spilleren.

Erik Nevland bekreftet til RA forrige uke at interessen aldri hadde kjølnet helt, men at de fortsatt ikke hadde vært i nærheten av noen summer som kunne lokke Viking til å slippe Bell ett år før kontraktens utløp.

Bell ble i fjor kåret til både årets spiller på NTB-børsen og Årets viking av RA-leserne.

Midtbanemannen er for tiden på tur med landslaget til New Zealand i Abu Dhabi. Han var ikke med på treningsleiren til Viking i Marbella grunnet koronasykdom.

RA fikk fatt i ham klokken 18.20 norsk på telefon i Abu Dhabi, men da kunne han ikke prate.

– Jeg er her med landslaget og på vei inn i et lagsmøte akkurat nå. Jeg har dessverre ikke tid til å snakke, sa Bell.

Ingen fra Viking hadde fortsatt ønsket å uttale seg offentlig om Bell-saken to timer før midnatt.

RA sendte midtbanemannen en teksmelding i etterkant, men han har valgt å ikke svare på denne.

Bell sa nylig nei til å motta noen nytt tilbud fra Viking om en forlengelse av kontrakten nå.

TV2 meldte mandag at Gent også var inne med bud på Sebastian Sebulonsen. Det har RA fått vite fra kilder i Viking at ikke medfører riktighet.

NB! Det meldes også mandag kveld av Nettavisen at tidligere Viking-spiller Ylldren Ibrahimaj skal være fristilt fra sin russiske klubb Ural. Her skal Lillestrøm være blant de interesserte klubbene.

Saken oppdateres …






Mer fra Dagsavisen