Sandnes Ulf

Sandnes Ulf måtte gi tapt mot FFK

Fredrikstads Jóannes Bjartalíd sørget for at Sandnes Ulf ikke klarte å holde på ledelsen, og ga fra seg alle tre poengene i 2-3-tapet på Øster Hus Arena.

Hele 4037 tilskuere tok turen til Øster Hus Arena i anledning kronekampen. De fikk se Jóannes Bjartalíd score seiersmålet for Fredrikstad. Sandnes Ulf har tapt to kamper på rad.

Etter et kvarter tok Sandnes Ulf ledelsen ved Horenus Taddese. Etter 34 minutter fikk Fredrikstad straffe. Bjartalíd scoret 1-1-målet. Ingvald Halgunset sendte Sandnes Ulf i føringen igjen da han satte inn 2–1 ti minutter senere. Ingen av lagene rakk å finne nettmaskene flere ganger før sidebyttet. Dermed gikk lagene til pause på stillingen 2–1.

Etter 65 minutters spill fikk Fredrikstad straffespark, og Bjartalíd satte inn 2-2-målet. Sju minutter før slutt vartet samme mann opp med hat trick. Det ble ikke flere mål i kampen. Dermed endte oppgjøret 2–3.

Sandnes Ulfs Gullbrandur Øregaard fikk se det gule kortet. For Fredrikstad fikk Henrik Kjelsrud Johansen og Boubacar Konté gult kort.

Etter lørdagens kamp er Sandnes Ulf nummer ni på tabellen med 34 poeng, mens Fredrikstad er serieleder med 60 poeng.

I neste runde skal Sandnes Ulf måle krefter med Kongsvinger 29. oktober, mens Fredrikstad møter Mjøndalen samme dag.

---

OBOS-ligaen, fotball.

Sandnes Ulf – Fredrikstad 2–3 (2–1)

Øster Hus Arena, 4037 tilskuere.

Mål: 1–0 Horenus Taddese (16), 1–1 Jóannes Bjartalíd (str. 36), 2–1 Ingvald Halgunset (45), 2–2 Bjartalíd (str. 67), 2–3 Bjartalíd (84).