Sandnes Ulf

Ulf feilet i generalprøven

Sandnes Ulf tapte 3-1 borte mot Åsane i den siste kampen før OBOS-ligaen sparkes i gang lørdag.

Det ble tap i generalprøven for Sandnes Ulf. Første omgang endte målløst, men like etter hvilen ble Erling Myklebust spilt gjennom. Åsane-spilleren knuste Kristoffer Hay i en løpsduell og Torbjørn Lysaker Heggem kom litt for sent inn i situasjonen til å hindre at Åsane-spilleren sendte hjemmelaget i ledelsen.

Ti minutter senere fikk Ulf-spiss Martin Ramsland en gratismulighet etter pasning fra en Åsane-spiller, men det ville seg ikke. Skuddet gikk ut til hjørnespark.

I det 67. spilleminuttet var det nok en gang Myklebust som løp fra Hay og kom alene med Lønning. Det endte med scoring, og dobling av ledelsen for Åsane.

Tre minutter senere ble Ulfs Tommy Høiland tatt i feltet, men dommeren vinket spillet videre.

Etter 71 minutter kom Jonas Eide Vågen til skudd, men ballen endret retning via midtstopper Hay og Lønning ble dermed sendt i feil hjørne. Det ga Åsanes tredje scoring.

På overtid la Anders Hiim inn et hjørnespark fra venstre som Mathias Bringaker headet i mål. Sandnes Ulf reduserte til 3-1, som ble sluttresultatet.

For Åsane kom tidligere Premier League-spiller Morten Gamst Pedersen inn mot slutten av oppgjøret.

Sandnes Ulfs antatte førstekeeper, Aslak Falch, sto over kampen grunnet sykdom.

Bjarne Berntsens menn serieåpner mot Bryne hjemme på Øster Hus Arena lørdag klokken 16.00.

---

Treningskamp, fotball.

Åsane – Sandnes Ulf 3–1 (0–0)

Åsane Arena.

Mål: 1–0 (50. min.) Erling Myklebust, 2–0 (67. min.) Myklebust, 3–0 (72. min.) Jonas Eide Vågen.

Gult kort: Kristoffer Hay, Sandnes Ulf.

Sandnes Ulf (3-5-2): Sander Åke Lønning – Espen Hammer Berger (Fredrik Pålerud i 45 min.), Kristoffer Hay (Daniel Braut i 15 min.), Torbjørn Lysaker Heggem – Ståle Stålinho Sæthre, Jostein Ekeland (Artan Memedov i 15 min.), Anders Hiim, Ingvald Halgunset (Christian Landu-Landu i 15 min.), Alexander Stølås (Horenus Tadesse i 28 min.) – Martin Ramsland (Mathias Bringaker i 28 min.), Tommy Høiland (Maxwell Effiom i 15 min.).