Lokalfotball

Vidar tapte i toppduell

Serieledelsen henger i en tynn tråd for Vidar etter at laget tapte 3-1 i Haugesund for Djerv 1919 lørdag.

Rødtrøyene fra Lassa overtok tabelltoppen i avdelingen for noen uker siden, men med tapet lørdag kan Viking 2 kan overta tabelltoppen igjen om de vinner hengekampen mot Fyllingsdalen mandag.

Djerv 1919 har også i aller høyeste grad meldt seg på i toppen med seieren over Vidar.

Gaute Johannessens menn kom skjevt ut i Haugesund og lå under 2–0 til pause etter mål fra Eirik Viland Andersen etter tre minutter og scoring fra Eskil Furre Gjerde etter 21 minutter.

Bård Brandeggen reduserte til 2–1 etter timen, men kampen ble drept etter 79 minutter da Martin Pedersen satte 3–1.

Brodd hadde også muligheten til å overta tabelltoppen lørdag, i allefall frem til mandag, men grønntrøyene spilte 0-0 borte mot Frøya. Det skjedde til tross for at hjemmelaget måtte spille snaue 20 minutter med ti mann etter et rødt kort.

Også Madla gikk på en smell lørdag. De tapte 4–2 borte for Stord. Ali Memed og Norbert Marchewka scoret målene for de kongeblå – som begynner å ligge stadig mer utsatt til på tabellen etter skuffende resultater i det siste.