Sport

Viking-treneren etter seieren: – Jeg er stolt

Viking Håndball tok søndag sin første seier etter returen til eliteserien.

Følg RA Sporten på Facebook!

Halden ble slått 36-26 på bortebane søndag. Det var Vikings første seier etter returen til eliteserien, og første borteseier siden 2012.

– Jeg er stolt over dem, sier trener Scott Harrington til RA om spillernes prestasjon.

LES OGSÅ: Derfor ble målkongen i Stavanger

Forrige sesongs toppscorer, Kjartan Johansen, scoret elleve av de mørkeblås mål. Sebastian Waage Mossestad fikk ni scoringer på sine 13 skudd.

– Det er ikke lett å komme til Halden og få poeng. Det er helt klart to bonuspoeng for oss. Vi har alltid lyst å vinne kamper, men i dag må vi være ydmyke. Vi gjorde Halden dårlige. Det gir litt ekstra glede å få en så god prestasjon. Det var ikke to poeng vi satset på før sesongstart. Det er en mental kampånd som jeg er glad for som trener, sier Harrington.

LES OGSÅ: Disse svarene fikk Harrington på treningsleir

Viking-treneren er fornøyd med det spillerne presterer på banen. Han peker på treningsarbeidet som en av de viktigste tingene.

– Det har vært helt enormt de siste seks ukene. Guttene har gjort en god jobb i treningsarbeidet. Det gjør at vi kan spille en kamp som dette uten å stresse, sier Harrington.

Onsdag venter Sandefjord i Stavanger idrettshall, før laget reiser til Nærbø for lokaloppgjør søndag. Det er et tett kampprogram, og spillerne får ikke tid til å hvile skikkelig.

– Vi skal beholde denne mentaliteten, men være ydmyke, slår Viking-treneren fast.

Spillerne ankommer Stavanger rundt midnatt, og skal i styrkerommet mandag.

LES OGSÅ: Går inn i sin sesong nummer 20 på banen for Viking HK

Mer fra Dagsavisen