Sport

Melder om enighet mellom Brann og Rapid

VG melder at Brann og Rapid Wien er enige om en overgangssum for Veton Berisha, og at det bare er de personlige betingelsene som gjenstår før den tidligere Viking-spissen er klar for de mørkeblås erkerivaler.

Følg RA Sporten på Facebook!
Overgangssagaen med Veton Berisha har versert nesten konstant siden han gikk fra Greuther Fürth til Rapid Wien, og etter å ha blusset opp for alvor igjen i fjor høst ble den ytterligere trappet opp i vår.
Viking har lenge vært på utkikk etter muligheter for å hente sin tidligere spiss hjem, men klubben har for øyeblikket ikke økonomiske muskler til å få det til i dette overgangsvinduet. Dermed er det Rosenborg, Brann og Molde som har vært mest i søkelyset når det kommer til en overgang for 24-åringen.
Det har blitt spekulert i en overgangssum mellom sju og ti millioner kroner, pluss en årslønn på flere millioner kroner. De siste ukene er det spesielt Vikings erkerival Brann som har vært i førersetet, og fredag ettermiddag melder VG at det skal være oppnådd en enighet mellom Berishas østerrikske klubb og de røde fra Bergen.

– Brann har kommet frem til en avtale med Rapid Wien for et kjøp av Veton Berisha (24). Det får VG bekreftet fra informert hold. Nå er det opp til spissen å bli enig med Brann om sine personlige betingelser, skriver avisen fredag.

Overgangsvinduet stenger mandag, så avtalen må være undertegnet i løpet av helgen.

LES OGSÅ: Har startet spleiseaksjon for å hente hjem Berisha

Mer fra Dagsavisen