Vidars kurs mot nedrykk fortsetter

Vidar møtte Brattvåg til duell i PostNord-ligaen søndag, og til tross for en desperat poengnød endte det opp med lagets sjuende strake kamp uten seier.

Vidar sto med tre strake tap før søndagens møte med Brattvåg, som ligger like over nedrykksstreken. Dermed var det en viktig oppgave som ventet for Roger Nilsens menn på Brattvåg kunstgress.

Etter ti minutter kom dagens første mål, da Sondre Beite scoret for Brattvåg. Det tok likevel ikke mer enn åtte minutter før Vidar slo tilbake, da Thomas Klemetsen Jakobsen utlignet på straffespark.

1-1 var også pauseresultatet, men bare fem minutter ut i den andre omgangen sendte Niklas Rekdal hjemmelaget tilbake i ledelsen. Det var en kalddusj Vidar aldri klarte å komme tilbake fra, da Håkon Leines to mål på fire minutter avgjorde kampen kvarteret før slutt.

Dermed ble det nok et tap for Vidar, som røk 4-1 borte mot Brattvåg. Roger Nilsens menn blir dermed værende på 15 poeng, og har nå fem poeng opp til Stjørdals-Blink på første sikre plass over streken.