Sport

Nordvik tilbake til dansk fotball

Andreas Nordvik vender tilbake til Danmark. Den 30 år gamle midtstopperen har skrevet under for FC Fredericia på nivå to. Samtidig er det også klart at danske Mads Nielsen signerer for Fredrikstad.

Følg RA Sporten på Facebook!

Det bekrefter klubben på eget nettsted tirsdag.

– Vi har sikret oss en klassespiller i Andreas Nordvik. Det er vi glad for. Han kommer inn for å styrke forsvaret vårt, sier klubbdirektør Stig Pedersen.

Tidligere Rosenborg- og Vålerenga-spiller Nordvik spilte for Viking i høstsesongen. Han kom til Stavanger-klubben fra Esbjerg. Nå drar han altså tilbake til Danmark.

Fredericia ligger på 6.-plass i dansk 1. divisjon etter 19 serierunder.

LES OGSÅ: Ingen kontrakt på Gueye

Tidligere Ulf-stopper til FFK

Onsdag ble det også klart at den tidligere Sandnes Ulf-stopperen Mads Nielsen blir ny FFK-spiller.

– Jeg gleder meg stort til å spille for FFK, jeg har fått et veldig fint inntrykk av klubben, spillergruppen og trenerteamet. Tusen takk til alle supportere og bedrifter som har hjulpet til økonomisk, sier Nielsen selv til klubbens nettsider.

Det var nemlig usikkert om klubben hadde råd til å signere dansken, men gjennom en supporterinnsamling har Fredrikstad fått inn nærmere 300.000 kroner som da var nok til å skrive kontrakt med den danske 23-åringen.

– Vi er veldig fornøyd med å få på plass Mads, han komplementerer forsvaret vårt som nå har en fin miks av erfaring, konkurranse og utviklingspotensial. Tusen takk til alle som har bidratt til «Jeg er med 2018» - Fredrikstad er en fantastisk by med helt utrolige supportere, sier daglig leder Joacim Heier til eget nettsted.

LES OGSÅ: Eriksen regner med å bli værende

Mer fra Dagsavisen