Sport

Reiss Greenidge blir ikke Viking-spiller

Viking og Reiss Greenidge var i utgangspunktet klar til å signere en kortidskontrakt ut sesongen, før en annen klubb kom på banen. Dermed må klubben se seg om etter en annen stopper.

Følg RA Sporten på Facebook!
Den tårnhøye stopperkjempen Reiss Greenidge var i forrige uke på prøvespill hos Start mens Viking hadde treningsfri. Briten var ventet tilbake hos Viking mandag, og partene var ventet å skrive under på en korttidskontrakt ut sesongen. Det skjer ikke nå, skriver Aftenbladet.

Det er sånn det er. De fleste spillerne rir flere hester. De har flere klubber på gang. Det må vi bare akseptere, sier Bård Wiggen til Aftenbladet.

LES OGSÅ: Bursaspor har økt budet på Adegbenro

Tre stoppere glipper

Avisen skriver at Viking har prøvd å få tak i både Greenidge selv og hans agent uten hell mandag.

– Vi så på dette som et spennende prosjekt. Jeg har forståelse for at spilleren velger en annen løsning når en annen klubb kommer på banen med en lengre kontrakt og dobler betingelsene vi hadde forespeilet ham, forklarer Viking-leder Eirik W. Henningsen.

Den estiske midtstopperen Karol Mets har tidligere gitt uttrykk for at han ikke ønsker å forlenge kontrakten, og etter det Aftenbladet erfarer jobbes det nå med et salg av landslagsspilleren. Den spanske midtstopperen Borja Ekiza var lenge aktuell som ny midtstopper, men 29-åringen valgte AC Omonia Nicosia.

– Vi ga ham et tilbud, men må bare erkjenne at det finnes klubber som kan tilby bedre betingelser enn oss. Vi jobber videre med flere alternativer på midtstopperplass. Vi er i dialog med flere aktuelle spillere, forklarer Bård Wiggen.

LES OGSÅ: Mener Viking kan gå glipp av 30 millioner kroner