Sport

Vil helst fortsette å spille for Oilers

Anders Tangen Henriksen (22) er uten kontrakt med Oilers, og har interesse fra andre klubber. Han håper på en snarlig avklaring.

Anders Tangen Henriksen står uten kontrakt før kommende sesong. – Jeg håper ennå å fortsette med spill for Oilers, men jeg ser også på andre muligheter, sier han til RA.

Han har et ønske om å fortsette i Oilers, men leter etter alternativer hvis det ikke blir sånn.

– Jeg har en agent som jobber for meg for å se etter alternativer, men jeg innrømmer at det frister mest å bli værende her i byen og spille videre for Oilers, forteller han til RA.

22-åringen fikk store deler av sesongen ødelagt av skader, men er nå i trening, sammen med Oilers-spillerne.

– Oilers er ikke vanskelige, de lar meg trene med dem selv om jeg ikke har kontrakt. Det setter jeg pris på, men jeg håper jo at det blir noe mer enn trening når sommeren nærmer seg høst.

Interesse fra andre klubber

Derfor jobber det også en agent med tanke på en eventuell ny klubb. Det finnes interesse. Etter det RA kjenner til skal både Frisk Asker og Sparta ha vist interesse.

– Jeg har ikke lyst å si så mye om hvilke klubber som eventuelt skal være på banen, men begge de to klubbene er bra, sier han.

– Hva må til for å flytte ?

– Et sted å bo, litt lommepenger og spille ishockey. Det er det hele, fortsetter han.

Aktuell i Oilers

Etter å ha vært lagkamerat med Tommy Kristiansen, så forteller han at han naturligvis har hørt mye bra om Sarpsborg.

– Det er stor interesse for ishockey der. Tommy har snakket godt om både by og klubben Sparta. Likevel er det overhodet ikke noe som er konkret.
Det er også andre muligheter, i Sverige.

– Agenten min har gitt beskjed at det kan være en åpning også der, men da snakker vi om klubber på nivå tre. Jeg får se.

Stavanger Oilers Oilers-sjef Pål Higson jobber med nye spillere inn til klubben. Kanskje kan det skje noe denne uken.

– Når det gjelder Anders så er det sånn at han fortsatt er aktuell for oss. Vi tar stilling til det i løpet de neste par ukene, sier han til RA.