Sport

Her er Eric Nystrom på plass

Etter en natt der han krysset Atlanteren fra Atlanta til Amsterdam, landet Oilers' nyeste tilskudd Eric Nystrom på Sola rundt 09.30. Nå skal Nystrom sove ut og prøve å finne ut hvor køllene hans har havnet.

Følg RA Sporten på Facebook!
Det er ingen tvil om at Oilers-fansen gleder seg til å få Eric Nystrom tilbake i Oilers-drakt. Flere av dem har nemlig fulgt Nystroms flytur minutt for minutt på flightradar24.com, og de kunne se at Nystrom landet på Stavanger lufthavn klokken 09.20.

– Jeg ser fram til å spille spillet jeg elsker sammen med gode venner, og ha det gøy igjen. Det blir ekstremt kjekt å spille kamp igjen i DNB Arena, og det er noe jeg gleder meg veldig til, sa Nystrom til RA på flyplassen.

LES OGSÅ: Slik fikk Oilers tak i Nystrom

Mistet køllene på veien over Atlanteren

Mannen med over 600 kamper i NHL tenker ikke så voldsomt over framtiden på isen etter kontrakten med Oilers går ut etter årets sesong. Men han synes det er leit at avslutningen på NHL-karrieren ble som den ble.

– Når du først havner ut av NHL, er det ekstremt vanskelig å komme seg inn igjen. Dessverre ble ikke avslutningen som jeg hadde håpet, da jeg har slitt med skader de siste par sesongene, forteller han.

Utenom hockeyen har han nå startet som fulltidsstudent, og har ihvertfall staket ut kursen utenfor isen. Det han gleder seg mest til nå er å sove.

– Jeg har nesten ikke sovet i natt, så jeg gleder meg til å få noen timers søvn nå. I tillegg må jeg få tilbake køllene mine som har forsvunnet på reisen, forteller Nystrom som skal ha sin første Oilers-trening onsdag.

LES OGSÅ: Nystrom-signeringen gir skyhøy gåsehudfaktor