Sport

Gaute Aadnesen ferdig i Viking

Etter 9 måneder som kommersiell leder i Viking skifter Gaute Aadnesen beite.

Gaute Aadnesen meldte overgang til Viking med oppstart i januar i år etter nesten seks år som kommunikasjonssjef i Stavanger Symfoniorkester.

Det uttalte målet var å øke inntektene.

– Målet mitt er å komme til Viking med noen nye konsepter, kommersialisere driften for å få økte inntekter. Samtidig må vi beholde den «harde kjernen» på tribunene, uttalte Aadnesen.

LES OGSÅ: Fra harmoni til Viking

Nå er Aadnesen hanket inn for å styrke Kronengruppen sin kommersielle satsing. Aadnesen tiltrer stillingen som ny markeds- og kommunikasjonssjef i Kronengruppen 17. oktober, heter det i en pressemelding.

– Gjennom utradisjonell markedsføring og en sterk kommersiell teft, er Gaute en person som skal være med å styrke Kronengruppen, lokalt, regionalt, nasjonalt og internasjonalt. Med Gaute får vi en person med sterkt engasjement og høy kompetanse innen markeds- og kommunikasjonsfaget. Storytelling er viktig for økt synlighet og her vil Gaute med sin bakgrunn innen film og reklame kunne skape en oppmerksomhet som vil gi oss økt konkurransekraft, sier konsernsjef i Kronengruppen Trude Marit Risnes i pressemeldingen.

Kronengruppen består i dag av 12 heleide datter og datterdatterselskaper: Kronengruppen AS, KronenGaard AS, Bakernes Paradis AS, Sandnes Hotell AS, Hotell Sverre AS, Gamlaværket AS, St.Svithun Hotell AS, Parkering og Hotell AS, Sykehusparkering AS, Pasienthotell AS, Matværket AS, og Jæren Hotell AS.

Mer fra Dagsavisen