Sola tapte sin første kamp siden juni

Solas ubeseirede kamprekke ble brutt da laget tapte terreng i opprykksstriden borte mot Pors søndag.

Åtte kamper har det gått siden Sola tapte hjemme for opprykksrival Ørn-Horten, og siden har Øystein Elvestads menn vært en poengmaskin uten like.
Det har også ført de gulkledde opp på tabelltopp foran søndagens oppgjør borte mot Pors, men foran de 50 fremmøtte på Pors stadion var det hjemmelaget som kom best i gang.
Victor Vindfjell scoret dagens første mål etter elleve minutter, og da Granit Shala doblet hjemmelagets ledelse etter 28 minutter hadde Øystein Elvestads menn en vanskelig oppgave foran seg.
Lettere ble den ikke av at Kjetil Svarteberg la på til 3-0 minuttet før pause, slik at Sola lå tre mål bak på vei inn i garderoben. Pausepraten til Elvestad og Michael Andre Bekke var imidlertid av det gode slaget, og allerede etter to minutter kom den første reduseringen fra Olav Andreas Lilleås.
20 minutter senere reduserte Johannes Hinna til 3-2, men selv med drøye 25 minutter igjen på kampuret klarte ingen av lagene å finne veien til nettmaskene på slutten av oppgjøret. Dermed endte det med 3-2 til Pors, noe som gjør at Ørn-Horten og FK Tønsberg gikk forbi Sola på tabellen på målforskjell.
Tidligere på dagen spilte Madla borte mot Åssiden, og det endte med kalasseier 5-0 til Madla.