Prosjektleder Kirsti Steine-Aase, seksjonsleder Solveig Yndesdal i Stavanger eiendom, regiondirektør Einar Vevatne i Skanska og direktør Leidulf Skjørestad i Stavanger kommune.

Skanska fikk Lervig sykehjem-kontrakten

Mandag ble kontrakten for bygging av Lervig sykehjem underskrevet. Skanska fikk jobben.

Prosjektleder Kirsti Steine-Aase, seksjonsleder Solveig Yndesdal i Stavanger eiendom, regiondirektør Einar Vevatne i Skanska og direktør Leidulf Skjørestad i Stavanger kommune (bildet) er klare for å få bygget Lervig sykehjem.

Kommunen og Skanska signerte kontrakten mandag.

Sykehjemmet blir kommunens største byggeprosjekt med totalentreprise. – Bransjen har lenge snakket varmt for totalentrepriser. Nå har de en gylden mulighet til å overbevise oss om at det er framtiden, uten at det går ut over kvalitet og HMS, sier direktør Leidulf Skjørestad i Stavanger kommune til kommunens egen nettside.

Sammen med regiondirektør Einar Vevatne i Skanska signerte han kontrakten til tett innpå 300 millioner kroner. Kommunens totale budsjett er på 470 millioner.

Lervig sykehjem tilfører kommunen 123 nye sykehjemsplasser, 30 dagsenterplasser og får eget produksjonskjøkken. Bygget skal også inneholde legesenter og lokaler for fysioterapi, sykepleierklinikk, frisør og fotpleie, samt kafé.