Roganytt

Person knivstukket

En person er knivstukket i Sandnes.

Onsdag ettermiddag opplyste Sør-Vest politidistrikt på Twitter at en mann i 20-årene ble meldt knivstukket i Sandnes klokken 15.15.

– Hendelsen skjedde på Trones, og to personer er pågrepet, skriver de og legger til at hendelsen skal ha skjedd i eller ved et bolighus i Ullandhauggata.

– Personen som skal ha blitt knivstukket var bevisstløs ved politiets og ambulanses ankomst, skriver politiet og legger til at vedkommende er kjørt til Stavanger universitetssjukehus.

I en pressemelding skriver de at mannen får behandling for det som fremstår som stikk/kutt-skader.

Det ble først meldt at to personer var pågrepet i forbindelse med hendelsen, men en person fikk senere status som vitne. Den pågrepne er en mann i 30-årene, og i pressemeldingen skriver politiet at pågripelsen skjedde uten dramatikk, og at mannen er foreløpig siktet for grov kroppsskade og vil bli avhørt torsdag.

– Politiet foretar vitneavhør, og kriminalteknikere vil jobbe på stedet utover kvelden, opplyser jourhavende jurist Bjarte Myklebust.

Til RA forteller Myklebust at politiet undersøker om det er en relasjon mellom den fornærmede og siktede.

– Det er ikke kartlagt ennå, sier han.

– Vet dere hva som er foranledningen til knivstikkingen?

– Foranledningen til voldshendelsene er lite belyst. Vi jobber med å få klarhet i det, sier Myklebust.

Han forteller at politiet per nå ikke har noen opplysninger som tilsier at det er andre personer involvert i hendelsen.

– Videre vil politiet jobbe taktisk og teknisk med å etterforske, avhøre vitner, og sikre spor på siktede og på stedet, sier jourhavende jurist.

Mer fra Dagsavisen