Roganytt

Pizzasted gikk konkurs

Klarte ikke å betjene gjelden.

Det var Sandnes Pizza Nann og Grill AS som var i Sandnes tinghus og begjærte oppbud. I retten ble det opplyst at den samlede gjelden er på 400.000 kroner og at selskapets aktiva i form av inventar og utstyr har en anslått verdi på 100.000 kroner.

Sandnes Pizza Nann og Grill AS har holdt til Gjesdalveien 34 i Sandnes. Firmaet ble etablert i 2020 og omsatte samme år for 151.000 kroner og fikk et resultat på 30.000 kroner.

Retten legger skyldnerens opplysninger til grunn. Selskapet antas derfor å være ute av standtil å dekke sine forpliktelser etter hvert som de forfaller. Betalingsvanskene er ikke avforbigående art, og vilkårene etter konkursloven § 60, jf. §§ 61 og 62 for å ta begjæringen tilfølge, er dermed til stede.

«Retten legger skyldnerens opplysninger til grunn. Selskapet antas derfor å være ute av stand til å dekke sine forpliktelser etter hvert som de forfaller. Betalingsvanskene er ikke av forbigående art, og vilkårene etter konkursloven § 60, jf. §§ 61 og 62 for å ta begjæringen til følge, er dermed til stede», heter det i kjennelsen.

Advokat Per Asle Ousdal er oppnevnt som bostyrer. Skiftesamling vil bli holdt 30. mars i år.



Mer fra Dagsavisen