Oilers tok Storhamars skalp i siste minutt

Oilers slo til med en meget imponerende 3-2-seier borte mot Storhamar torsdag. David Morley ble matchvinner med scoring minuttet før full tid.

3. periode:

60 min.: Slutt! Oilers vinner og er kun ett poeng bak Storhamar! 29-27 i skudd. 2-3 i mål. Vi kommer tilbake med reaksjoner.

59 min.: 20 sekunder igjen. Oilers låser i rundvandt.

59 min.: Dropp i offensiv sone for Storhamar. De vinner den og Rønnild legges pang i isen av Johannesen og Ulriksen.

59 min.: Et minutt igjen når spillet kommer i gang. Nå ryker nok Østlund fort ut her. Der går han ja.

59 min.: Mååååååååååååååål! 2-3! Morley snapper pucken fra en Storhamar-back og raser igjennom. Finter keeper Østlund ut av målet og scorer!

57 min.: Nerve i dette!

55 min.: Stor Oilers-mulighet vet Uliksen og Johannesen på en kontring!

55 min.: Så blir det en fight foran Østlund! Rønnild og Lucia ryker ut begge. 2 minuttere. Spill 4 mot 4.

54 min.: Oilers kontrer, men Morley brytes.

52 min.: 10-5 i skudd så langt i den tredje perioden.

51 min.: Et par fete tilbud til Storhamar. Oilers lemper til icing.

49 min.: Lucia får en kjempesjanse, men skyter en meter utenfor! Var helt alene. Svakt!

47 min.: Oilers snytes for en soleklar tripping. 3-4 tilfeller Oilers ikke har fått hva de burde her nå.

46 min.: Lucia misser alane med Østlund!

45 min.: Edvardsen i stangen! Meget nære for Storhamar der.

45 min.: Larrivee med et skudd like utenfor.

43 min.: Forsberg rydder opp i en farlig situasjon. Kapteinen solid defensivt i kveld.

41 min.: Vanvittig sjanse for Vigier. Nydelig pass fra bak mål fra Lucia. Avslutter liggende. Burde også vært 2 minutter. Dommerne i kveld er definitivt ikke bortedommere. For å si det slik. Hjemmelaget har fått det meste av avgjørelsene i sin favør.

41 min.: Da er pucken droppet og spillet i gang.

2. periode:

40 min.: Pause. 7-1 i skudd denne perioden mot 8-17 i den første. Spesiell statistikk! Men målløs periode.

38 min.: I det Oilers blir fulltallige går de igjen på seks på isen. To nye minutter. Mehus soner nå.

36 min.: Oilers med seks på isen. Storhamar i overtall. Rødne soner.

34 min.: Oilers nærmest ufarlige offensivt denne perioden. Får ikke etablert noe som helst. Har heller ikke fått kontringene.

33 min.: Bull skyter rett på Holm.

33 min.: Storhamar lukter på noe her nå. Oilers mye mer på hælene.

32 min.: Solid defensivt bakcspill av Burlon som bryter en farlig pass.

30 min.: Storhamar har mye puck nå,

28 min.: Lagace får en smell. Fortsetter, men merket nok den.

26 min.: Farlig styring fra Løvlie.

24 min.: Mer rolig inngang på denne perioden.

21 min.: Oilers fulltallige.

21 min.: Thoresen med et godt forsøk mot Holm.

21 min.: Andre periode i gang. 1.31 igjen av overtallet til Storhamar.

1. periode:

20 min.: Slutt på perioden. 8-17 i skudd. 2-2 i mål. Hadde ikke vært noe å si på om Oilers hadde ledet med 2-3 mål! Så gode har de vært.

19 min.: Løvlie med 2 minutter for hekting.

18 min.: Stor sjanse fra Morley fra kloss hold!

17 min.: Bull med en farlighet for Storhamar.

16 min.: Mååååål! 2-2! Den var fortjent den! Skudd fra blå. Burlon. Lane er der og plukker opp en litt svak retur.

15 min.: Jeg kan knapt huske sist jeg har sett et lag spille ut et annet så mye og likevel ligge under.

13 min.: Måååål! 2-1! Storhamars Aaron Irving får pucken på blank etter en tversover. Lucia mister markeringen. Ufattelig at Oilers ligger under. Storhamar scorer på alt!

12 min.: Pucken rett i ansiktet på Hesbråten. Stans i spillet. Blør kraftig. Det må fjernes blod fra isen.

12 min.: 2-12 i skudd så langt.

11 min.: Lagace skyter og Søberg nære ved å slashe keeper når han går på retur.

10 min.: Patrick Thoresen to minutter for slashing. Nytt overtall til Oilers.

9 min.: Mååååål! 1-1! Simen Andre Edvardsen styrer inn et skudd fra Zettergren. Så uforjent som det er mulig å få det. Men vi er like langt.

8 min.: Der fikk Holm sitt første skudd på seg i kveld.

6 min.: Det hadde faktisk ikke vært noe å si om Oilers hadde ledet 3-0 her. Totalt utklassing og sjanse på sjanse i starten. Storhamar virker å ha hodene i CHL.

6 min.: Storhamar fulltallige. Rødne misbruker en kjempesjanse.

6 min.: Oilers peprer på videre. Lagacé nære. 0-7 i skudd (!).

5 min.: Morley kommer løs. Skyter rett i magen på Østlund.

4 min.: 2 minutter på Østlund! Delay of game. Oilers i overtall.

3. min.: Oilers bombarderer Østlund! 0-4 i skudd - og flere som har gått i motspillere, over og utenfor. Kjører på med alt de har for å sjokke Storhamar.

2 min.: Oilers rett i strupen på Storhamar. Nok en stor sjanse. Storhamar er rystet.

1 min.: Forsberg med en kjempesjanse til å legge på til 2-0. Hvilken start av Oilers!

1 min.: Mååååååål! 0-1! Lars Christian Rødne får pucken av Søberg og kliner den opp i nærmest kryss.  Snikskytteren fra Madla slår til på direkten! Løvlie med andre assist.

1 min.:  Kampen er i gang på Hamar.

Før kampen:

Det er jevnt i toppen av Get-ligaen og Oilers kan virkelig melde seg på i kampen om seriegullet om de skulle slå Storhamar i dag og Vålerenga hjemme i DNB Arena lørdag.

På samme tid kan de også sakke akterut og det er liten tvil om at sesongen står ved en aldri så liten skillevei for Todd Bjorkstrands menn.

Oilers fikk for øvrig en god oppladning da de slo Ringerike med 4-0 på tirsdag.

- Dette gir oss selvtillit før de to toppkampene, sa Magnus Hoff til RA.

Storhamar hadde også en god oppladning, men dette var mot langt bedre motstand.

Hamar-laget tapte 3-2 borte for Skellefteå i CHL og hadde faktisk det svenske storlaget på gaffelen med 2-1-ledelse i en lang periode.