Stavanger

Ny kanadisk back har signert for Oilers

Den 25 år gamle kanadiske backen Scott Macaulay har signert for Oilers. Macaulay kommer fra spill i svenske Asplöven i Allsvenskan forrige sesong, og skal nå spille for Oilers kommende sesong.

Følg RA Sporten på Facebook!

Scott Macaulay kommer opprinnelig fra Winnipeg og har spilt collegehockey i USA. Der har han spilt for Winnipeg Saint, Northern Michigan University, Bakersfield Condors og Tulsa Oilers. Nå er han altså klar for sitt andre Oilers-lag i karrieren.

– Scott er en høyrefattet offensiv back. God på skøyter. Han vil tilføre oss tempo i spillet og kvalitet i overganger når vi vinner puck. Med sin fatning lir han også en viktig rikke i vårt overtallsspill, sier sportsdirektør Pål Haukali Higson i Oilers til klubbens hjemmesider.

Macaulay tilbragte fjorårssesongen i Allsvenskan, der han spilte for Asplöven. Der ble det åtte mål og 15 assist på 45 kamper, og minus åtte i plussminus-statistikken for sesongen under ett.

– Scott vil få en viktig rolle i vårt offensive spill. Han har gått en god skole i collegesystemet og har noen år som profesjonell nå. En spiller i sin beste alder som vi forventer vil produsere godt med poeng hos oss, avslutter Pål Higson til oilers.no.

LES OGSÅ: Oilers forbereder neste sesong i Slovenia

Mer fra Dagsavisen