Stavanger

Glamkonge til Herlige Vaulen

Navnene til artistene som skal opptre på Herlige Vaulen er nå på plakaten. Blant dem tidligere Wig Wam vokalist Åge Sten Nilsen.

Det blir glam i Vaulen.

Årets artistslipp til Herlige Vaulen er nå klart, og arrangøren kan melde at Åge Sten Nilsen kjent fra bandet Wig Wam, Postgirobygget og Leif & Kompisane står som headlinere på årets festival.

Sten Nilsen og hans Glamunition Band skal gjøre sin egen vri på låter fra band som Queen, T. Rex, Wings og Meat Loaf.

Showet, som passende nok heter «The show goes on!» er i følge arrangøren et forrykende rockeshow og en hyllest til supergruppa Queen. Det vil også bli gjennsyn med flere av glam-artisten sine gamle slagere fra hans tidligere suksesser med Wig Wam, samt låter fra hans nye album.

Kjent og kjær er også Postgirobygget som tar turen denne sommerdagen. Det er få band som er bedre på allsang enn dem, med sommerlåter som Idyll og En Solskinnsdag.

Det er også flere artister og band som står klare til å underholde publikum 6. juni. Goggen, Hilde Selvikvåg og et allsangshow med fullt band.

Navn som Tommy Fredvang, Kjartan Salvesen, Tone Salomonsen, Toni Gundersen, Glenn Lyse og Ole Alexander og mange flere står oppført på plakaten som ble sendt ut i dag.