Stavanger

Krasjet med parkert bil:Gjemte seg i hage

Politiet melder om en rolig natt med få hendelser. Hundepatruljen ble brukt for å finne tre menn som stakk til fots.

I Stavanger ble tre menn tatt med til arresten. Politiet meldte klokken 03.55 om en bil som kjørte inn i parkert bil. To menn på 37 år og en på 29 år stakk fra stedet. De ville ikke ha noe med politiet å gjøre.

Patruljen fra Lagårdsveien tok med seg hundepatruljen på let etter de tre. Særlig langt kom de ikke, for politihunden kom på sporet raskt og fant alle de tre - i hver sin hage i nærheten.

Alle ble tatt med til legevakten for blodprøve. Det ble også funnet mindre mengder narkotika.


Sykkeltyveri på Bryne

På Jæren meldes det om tyveri av sykkel fra en garasje. Tyven ble senere pågrepet og han viste også vei der sykkelen var hensatt.

Gjerde over bil

Klokken 19.50 ble det meldt om en bileier som var ute og kjørte ved Lervigsbrygga i Stavanger. Mens han kjørte falt det uventet et gjerde ned på bilen. Det viste seg at gjerdet var fem meter langt og to meter høyt.

Føreren av bilen ble ikke påført skader, men hadde en lite kjekk opplevelse bak rattet. Politiet oppretter sak for å finne ut mer om hva som skjedde, men det ble ikke tatt beslag i førerkort.

Penger til statskassen

På Mariero hadde politiet mandag ettermiddag såkalt adferdskontroll. Det ble foretatt kontroll av biler som kjørte i Kråkebergveien - der det er gjennomkjøring forbudt.

Ikke alle bilister brydde seg om det, noe de selvsagt skulle ha gjort. Det ble nemlig en dyr lærepenge i form av 4200 kroner i bot til hver bilist. Samlet til statskassen ble det tatt inn 58.800 kroner fra 14 bilister.

Mer fra Dagsavisen