Stavanger

Vant bedriftsmesterskap i fotball:– Dette er kanonkjekt

Hitec Products kronet opprykket til 2. divisjon i bedriftsserien med å bli bedriftsmestere onsdag kveld. Etterpå var jubelen stor.

Bilde 1 av 8

– Dette er kanonkjekt. Noen vil kanskje påstå at bedriftsfotball ikke er spesielt viktig, men det er alltid kjekt å vinne fotballkamper og pokaler, sier Hitec Products-spiller Frode Nygaard glisende til RA etter triumfen.

Finalerunde

Bedriftsmesterskapet i 3. divisjon Sør-Rogaland ble avgjort på følgende måte:

3. divisjon har tre puljer, og vinneren av hver pulje møttes onsdag kveld på Revheim kunstgress i Stavanger. De tre lagene møtte hverandre i en finalerunde, og den som sto med flest poeng etter matchene ville få tittelen bedriftsmester.

Vinneren ble nevnte Hitec Products. Laget slo Boreal 3–1 og spilte uavgjort (1–1) mot Avinor, og endte på fire poeng. Boreal slo Avinor 2–1, men kunne ikke ta igjen vinnerne.

– En herlig seier, dette føles helt topp. Vi har hatt de samme spillerne gjennom hele sesongen, og nå ser vi fram til spill i 2. divisjon neste sesong. Vi satser på å kjempe i toppen der også, sier Hitec Products' lagleder Morten Nordbø til RA.

Alle rykker opp

De tre nevnte lagene rykker alle opp til 2. divisjon neste sesong, men kun én av dem kan altså smykke seg med tittelen bedriftsmester.

– Innsatsen avgjorde. Vi var aggressive hele veien, sier Nordbø tilfreds.

Espen Grønås, John Are Larsen og nevnte Frode Nygaard sto for vinnerlagets scoringer i matchen mot Boreal. Bjørn Widvei dunket inn lagets eneste nettkjenning i oppgjøret mot Avinor.

Etter at de tre kampene var ferdigspilt, ble det gjort stor stas på Hitec Products av bedriftsseriens arrangør. Laget fikk to pokaler; én for å være puljevinner, pluss én for å være bedriftsmester.

Swire slo Statoil

Sent onsdag kveld ble også finalen i 1. divisjon i bedriftsserien Sør-Rogaland spilt. Der trakk Swire det lengste strået mot Statoil 3, i en kamp som endte 2–0 til Swire.

Bedriftsseriens 2. divisjon er fortsatt ikke avgjort.

Mer fra Dagsavisen