Stavanger

Vellykket arrangement tross tam avslutning:Mange gikk før TNT

Rett i underkant av tre tusen tilskuere storkoste seg under Herlige Vaulen, men da TNT kløv på scenen hadde veldig mange forlatt området.

Bilde 1 av 3

Festivalsjef Henrik Torjussen var godt over gjennomsnittet fornøyd med gjennomføringen av årets Herlige Vaulen.

Det eneste minuset var at veldig mange valgte å forlate konserten i det hovedattraksjonen kom på scenen.

– Klart det er noe skuffende at så mange velger å gå hjem før konserten er ferdig. Det blir selvfølgelig spekulasjoner, men kanskje traff vi ikke helt med avslutningsbandet. I tillegg ble det en lang dag i solen for veldig mange, sier Torjussen.

God stemning

Festivalsjefen roser alle artistene for måten de leverte, og han skylder ikke på kvaliteten til det TNT leverte.

– Årsaken til at ikke så mange ble igjen er kanskje fordi TNT ikke har så enormt mange kjente sanger, eller så kan det være at aldersgruppen til publikum ikke var perfekt match til TNT, sier festivalsjefen.

Samtidig benytter han anledningen til å rose de andre som underholdt.

– Alle skapte flott atmosfære på hver sin måte. Goggen, Leif & kompisane og spesielt Vassendgutane var strålende. De fikk fram allsangen, og serverte slagere som folk kjente igjen. Allsangprofilen er viktig, og det blir et tema når vi skal booke neste års artister, sier Torjussen.

Lite tull

Innsatsleder i politiet, Øyvind Sandvoll, sto med et smil om munnen og armene på ryggen i det folk fant veien hjem.

– Vi har kun kjørt en person til arresten. Utover småting har det kun vært smilende fjes og god stemning. Vi observerer en god del fyll, men det meste har løst seg på en god måte, sier Sandvoll.

Den tilbakemeldingen setter festivalsjefen pris på.

– Vi har sluppet unna de store negative hendelsene. Gjennomføringen har stort sett gått etter planen. Toalettene fylte seg kjapt opp, men det løste vi greit. En drøy time før konserten var over gikk vi tomme for cider, men det forteller at vi har truffet ganske godt med våre beregninger. Jeg gir oss selv en sterk syver, smiler Torjussen.