Stavanger

Ingen jubel for Kjartan

Rogalands Avis trillet terning to til Kjartan Salvesens nye album. Andre medier liker ikke platen så mye bedre.

Rogalands Avis' anmelder fikk ikke terningen til å lande på høyere enn to da han anmelder Kjartan Salvesens nye album i tirsdagens avis. Irriterende dårlig, var dommen. Les anmeldelsen her.

Ikke alle leserne er enige! Følg debatten på Origo her!

Nå har flere andre medier også anmeldt hans «Then Silence».

Som en plastkniv

Magasinet Spirit triller en toer og skriver «Et googlesøk på Kjartan Salvesen gir 46.500 treff, og det tar ca. 0,04 sekunder. Omtrent like lang tid som det tok å sjarmere 46.500 12 år gamle jenter på den første Idol-sendingen».

Dagsavisen er ikke nådigere, og kaster også to. Salvesen har en fin sangstemme, mener anmelderen, men resten av platen holder visstnok ikke mål.

Avisen siterer teksten «Like blunt plastic knives I'm useless» og parerer «ja, når du sier det, så... »

Romerikes Blad er heller ikke overbegeistret. Toer også her - samt beskrivelsen «låtene er mye dusinvare, og tekstene følger i samme spor».

Stemmen får ros

Avisa Nordland ender på samme terningside, og mener at Salvesen dessverre «ikke klarer å få noe særlig minneverdig ut av de klisjéfylte låtene, enten han prøver seg på tøff kraftpop eller søte ballader.»

Gå til debatten her

Les flere anmeldelser her

Dagbladet er litt mer positive, og roser også Salvesens stemme. Men «det gjennomført middelmådige går hånd i hånd med det gjennomført forutsigbare», mener anmelderen, og gir ikke mer enn en treer.

Både Fredriksstad Blad og Bergens Tidende triller derimot firere, og plasserer Salvesen og hans nye plate godt oppå midt på treet. BT kaller ham en «åpenbart dyktig musiker og låtskriver», men mener han ikke når helt frem.

FB kaller ham en middelmådig sanger, men presiserer at Salvesen svært ofte byr på gode, enkeltstående vokalprestasjoner.

Mer fra Dagsavisen