Stavanger

RBKåt?

Eg tror eg hate Rosenborg. Eg hate di sikkert liga møje som resten av landet gjørr, bortsett fra di i Trøndelag, men di som jobbe i Norges Fotballforbund elske trønderane, det e der ingen som helst tvil om, for di har klart det igjen.

Nok ein gang har Rosenborg fått hjemmakamp på de tri mest attraktive dagane i året:fysste seriekamp, 16. mai og siste seriekamp.

Kan sjynna di må få det så di vil i trøndelag! Di har jo så lide pengar der oppe med snurrebartana sine, di trenge jo litt ekstra for å hamla opp med di store guttane ude i verden, samtidigt som det ikkje må vera tvil om kem som ska vinna serien!

Om ikkje pengane bruges te Champions League så kan di bruga di te å snappa opp adle unge talenter i landet sånn at di kan få komma opp te Trondheim for å utvikla seg - på reservebenken, for det bler adle så mye bedre av enn å spela fast på et aent eliteserielag, det seie seg jo sjøl.

Eg syns at adle som e glae i foball burde setta igang ein pengeaksjon som går te inntekt te Rosenborg. Någe sånt som di folkevalgte gjørr med oljepengane våre: me spare pengar bare i tilfelle det går dårligt med Rosenborg, sånn at di om ei stonn kan kjøba seg te seriegull nommer 53.

Ka om adle som går og ser på Rosenborg betale to kroner mer i inngangspenger, så kan de kronene dekka reise og opphold for trønderane? I saftbygdå må di jo betala litt merr, di har jo nesten ikkje tilskuare der, så di betale fira kroner.

Nei, kjære NFF, kan dokker ikkje sei det så det e, dokker elske RBK, dokker e RBKåde!

Mer fra Dagsavisen