Stavanger

12 ar gammel platedebutant Charlot gir ut «Charlot»

Charlot Daysh (12) fra Sola har nå gitt ut sin egen cd med navnet «Charlot». Hun har blitt et mini-Idol med egne hjemmesider som på kort tid fikk over 5000 besøkende.

- Jeg er veldig fornøyd med resultatet. Det er på mange måter en drøm som har gått i oppfyllelse, sier Charlot.

- Hva sier dine venninner om at du nå har gitt ut egen cd?

- Nei, de sier ikke så mye om det, men mine venninner har hele tiden hørt på hva jeg skulle spille inn, og har fortalt meg hva de likte og kanskje likte mindre før selve cd-en kom ut. For det har tatt lang tid å få en slik cd ferdig. Jeg måtte synge inn musikken menge ganger før resultatet ble slik vi ville ha det, sier Charlot.

Grand Prix Junior

Det var under fjorårets Melodi Grand Prix Junior, som hun og Joakim Harestad Haukås vant at hun fikk platekontrakt med West Records. Den gang spilte hun og Joakim i duen som kalte seg for «2U». På cd-en hennes er også Joakim med på en av låtene. I alt er det ti sanger hun har sunget inn, og komponister er forskjellige bidragsytere rundt om i distriktet.

Etter at jentebladet «Julia» hadde en tosiders reportasje om Charlot tidligere i måneden så har hun også fått en rekke besøk på sin hjemmeside, drøyt 5000 i løpet av kort tid.

- Hva er det de spør om?

- Det er alt mulig, men mange spør meg om hvordan det føles å gi ut egen cd, mens noen spør meg om hva jeg driver på med i fritiden, blant annet hobbyer og slikte ting, sier Charlot.

Kjekt

- Har du allerede bestemt deg for å bli artist når du blir stor?

- Så lenge det er kjekt så vil jeg fortsette. Akkurat nå synes jeg det er kjempekjekt, så får vi se hva som skjer i framtiden, sier Charlot.

- Klar for turne?

- Nei, det blir ikke noen turne, men jeg skal opptre noen steder rundt om i distriktet i sommer, jeg har også engasjert tre dansere som skal være med og opptre, sier Charlot.

onerogalandsavis.no

Nyeste fra Dagsavisen.no: