Politilogg

Mye festbråk

Politiet fikk mange meldinger fra hele distriktet om forstyrrelse av natteroen med fest og høy musikk natt til lørdag.

Det skriver politiet i sin logg for lørdagsnatta klokken 04.30:

- Vi har fått flere melding fra hele distrikt om forstyrrelse av natteroen på grunn av fest og høy musikk. Politiet prøver å reise til så mange klagesteder som vi klarer, men dessverre har vi ikke kapasitet til å hjelpe alle som klager, skrive operasjonsleder Sølvi Didriksen Ravndal i Rogaland politidistrikt.

Her er et utdrag fra politiloggen natt til søndag:

Klokken 00.32 Ruten, Sandnes: En mann på 21 år vil bli anmeldt etter å ha kjørt bil i påvirket tilstand. Blodprøve er tatt. En annen person, dame 46 år, blir anmeldt i samme forhold for å ha lånt bilen til en som var beruset.

Klokken 00.36 Henrik Ibsens gate, Stavanger: En person, mann 20 år tatt for å ha kjøret bil i påvirket tilstand.

Klokken 00.56 Mekjarvik, Stavanger: En person, mann 63 år, ble kjørt legevakten etter å ha falt ned cirka to meter fra en krane. Han ble skadet i en ankel. Sak opprettet av politiet.

Klokken 01.34 Tasta, Stavanger: To gutter på 20 og 21 år melder at de er blitt slått ned av noen ukjente. De mistenkte var forsvunnet da politiet kom. Begge ble sendt til legevakten. Guttene ble oppfordret til å anmelde forholdet.

Klokken 01.44 Gravarsveien, Sandnes: En person, mann 23 år, ble satt i arrest og vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse og for skadeverk på en bil.

Klokken 02.13 Legevakten, Stavanger: Ei jente på 19 år blir satt i arrest etter at hun har laget bråk på legevakten.

Klokken 02.15 Sentrum, Stavanger: En person på 26 år blir anmeldt av politiet etter at han slo en flaske i hodet på en annen person.

Klokken 04.34 Figgjogata, Stavanger: En person, mann 28 år, pågrepet mistenkt for å ha utført skadeverk på seks biler. Alle bilene har fått avrevet speil på den ene siden. Satt i arrest.

Mer fra Dagsavisen