Nyheter

Natt til lørdag: Slåssing, full båtfører og brann

Nok en natt til lørdag med ymse hendelser i bybildet.

Rundt halv ett lørdags natt fikk politiet melding om båt som la fra kai på Hana i Sandnes. Båtføreren var trolig påvirket da han kjørte båten på en merkelig måte. Politiet kom i kontakt med den aktuelle båten i Vågen. Føreren var en mann i 40-årene, og han blåste positivt og ble tatt med til legevakten for blodprøve. Han anmeldes for forholdet.

Like før klokken 02.00 i natt ble en mann i 30-årene bortvist fra Stavanger sentrum av politiet. Grunnen var ordensforstyrrelse. Han gikk rundt og «yppet» på seg folk. Mannen var i tillegg i besittelse av narkotika, og blir anmeldt for dette.

I 02-tiden kom det også melding om brann i en liten konteinerdunk på Sunde i Stavanger. Det var ingen fare for spredning, og brannen ble slukket. Brannårsaken er foreløpig ukjent. Politiet har vært på stedet og undersøkt. De oppretter sak.

Så, klokken 02.01 var det et slagsmål i Haugesund. Politiet dro til stedet, hvor det var amper stemning. Én person framsto skadet og fikk tilsyn av helsepersonell. Det er foreløpig ukjent hendelsesforløp.

Klokken 02.18 ble det videre meldt om slåssing ved et utested i Stavanger. Politiet kom til stedet og bortviste en mann i 20-årene. Det er ikke meldt om personskade.

Nyeste fra Dagsavisen.no: