Nyheter

Høyres tidligere lokaler tagget ned: – Synd

To ganger på kort tid har noen tagget «Fuck Høyre» i Stavanger sentrum.

Natt til lørdag og natt til onsdag har noen vært ute med sprayboksen i Stavanger sentrum. Resultatet har blitt et stygt budskap på Stavanger Høyres tidligere lokaler.

– Det er jo ikke oss det er synd på, vi er allerede ute av lokalene, det er mer synd på huseier og de nye leietakerne, sier gruppeleder i Stavanger Høyre, Tormod W. Losnedal til RA.

Han påpeker at dette er pøbelskap og totalt unødvendig.

– Jeg var nede i går, og prøvde å få det bort. Jeg brukte en spray jeg fikk sterkt anbefalt, men den hadde ingen effekt utover at det luktet sitrus fra Torget til Klubbgata. Men heldigvis hadde Stavanger sentrum AS tilgang på vaktmestertjenester som fikk taggingen bort nå torsdag morgen, så nå er det rent og pent, sier Høyre-politikeren.

Han understreker at det er synd de nye leietakerne fikk utsatt forberedelsene på grunn av taggingen.

– Men vi gjør ikke dette til en stor sak. Sånn er det å være et politisk parti – man må tåle både heiarop og kritikk. Når det er sagt vil vi ha oss frabedt denne typen kritikk. Folk er velkommen til å skrive mail til meg hvis de har noe på hjertet, det er mye bedre enn å forsøple privat eiendom i Stavanger sentrum, sier han.

Stavanger Høyre velger å ikke anmelde forholdet.

– For oss er dette bare irriterende, men vi lager ikke en big deal.