Nyheter

Flere politipatruljer har rykket ut til trusselsituasjon

En person er pågrepet av politiet.

Det melder politiet like før klokken 15.00 mandag.

– Flere patruljer rykker ut til en adresse på Dale der det har vært en trusselsituasjon. Situasjonen er foreløpig uavklart. Saken oppdateres så snart en har ytterligere informasjon, skriver politiet på Twitter.

Noen minutter senere ble det meldt at en mann som ble pekt ut som gjerningsperson er pågrepet, og at politiet undersøker omstendighetene nærmere.

Ifølge politiet skal de ikke være kjent med at noen er skadet i situasjonen som oppstod, og den pågrepne skal angivelig ha vært i besittelse av et våpen som han skal ha truet med.

– En mann skal etter de opplysningene politiet har fremskaffet, ha truet en annen mann med et skytevåpen. Hendelsen fant sted i eller ved en garasje. Gjerningsmannen stakk av i en bil og ble pågrepet i nærheten av åstedet klokken 15.11. Politiet fikk meldingen om trusselen klokken 14.42, melder politiet.