Nyheter

Spis for 100 ikke nødvendigvis lønnsomt: – Jeg håper gjestene vil kose seg med vin

Déjà Vu delikatesser på MagasinBlaa gleder seg til Spis for 100 som starter fra og med i dag. Retten de serverer er en stor favoritt hos de faste kundene, men ikke nødvendigvis lønnsom under selve arrangementet.

Restauranten er en av 35 som vil servere gjester ulike retter til en hundrelapp denne uken. På Déjà Vu delikatesser kan de vente seg en asiatisk inspirert rett.

– Vi vil servere en frisk, god salat med masse gode smaker. Tempurasalat med kongereker, avokado, mangosalsa, koriander, chili, kimchee og yozudressing. En stor favoritt blant våre faste kunder da den allerede er på menyen fra før, sier daglig leder Kjetil Skaret til RA.

Godt forberedt

I forkant har restauranten planlagt hvordan de skal håndtere et potensielt stort innrykk av gjester. Skaret forteller at de allerede har produsert opp en del av maten. Vanligvis begynner mandagen rolig og uken blir travlere etter hvert. Nå har de bemannet som om det allerede er onsdag.

– Vi håper mange nye gjester vil ta turen. Dette er en god mulighet for oss til å nå akkurat dem. Noen har booket bord på forhånd, men vi lar ikke alle bordene bli opptatt. Vi vil også ha en naturlig flyt. Vi er alle spente, men godt forberetd på at det blir en travel uke.

LES OGSÅ: Så ofte var Rennfast-tunnelene stengt i 2019

Ikke lønnsomt

Skaret legger ikke skjul på at arrangementet ikke gir stor fortjeneste i seg selv. Derfor håper de at gjestene enten vil ha dessert etter maten, eller et glass vin. Det var Spis for 100 som tok kontakt for å få med restauranten.

–Vi var ikke i tvil om vi ville delta. Dette ser vi på som en mulighet til å vise oss fram og markedsføre oss. Likevel er det ikke mye fortjeneste i en rett som koster hundre kroner. Jeg håper gjestene vil kose seg med et ekstra glass vin til maten slik at dette går rundt for oss.

LES OGSÅ: Vil ha vegansk på Spis for 100

Spis for 100 her

Al Forno Ristorante & Pizzeria, Stavanger
Akropolis Stavanger
Bullock Steak & Bar
Burger & beers
Bølgen & Moi, Stavanger
Café Bacchus Stavanger
Cafe Sting
Déjà Vu Delikatesser
China Town Stavanger
Domino´s - Fiskepiren
Desi Deli Restaurant
Finkel
Foodloose
Groovy Stavanger
Garcia Stavanger Øst
Hekkan Burger Stavanger
India Tandoori Restaurant
ITALO en autentisk opplevelse
Jai Hind Indisk Restaurant
Kaffelade Stavanger
Maggis Munchies
Olivia Torget
Olive Tree - Stavanger
Peppes Pizza
Phileas Fogg
På Kornet
Renaa Xpress Sølvberget
Shahi Kitchen
Stavanger Pizza & Kebab House
Sushi San
The Shack, Stavanger
Los Tacos
Lucky Bowl & Lounge
Yips
Zouq Restaurant & Take Away

Mer fra Dagsavisen