Oilers vant 8-1 i sin første bortekamp

Oilers knuste Manglerud Star i sin første bortekamp. Trettenes brilliant igjen.

3. periode:

60 min.: Ferdig! Ikke mindre enn 8-1 i årets først bortekamp. Dette var overkjøring i tre perioder! Skudd: 36-14.

59 min.: Oilers' Haughom får utvisning for delay of game.

59 min.: MÅÅÅÅÅÅååål! Nå begynner Å-en på tastaturet her å bli ganske seig. Ludvig Hoff setter lett inn pucken fra kloss hold. 8-1!

58 min.: Rokseth næære å få sitt hat-trick der, men bommer så vidt! Oilers er overalt nå. MS har resignert.

55 min.: Stor sjanse til Oilers, så til MS! Oilers kommer to mot en med Søberg og Kissel. Søberg finner Kissel med skuddet overlister ikke MS-keeperen. Så kontrer MS alene med keeper, men bommer. 7-1.

52 min.: Lite nevneverdig fra Oilers i det overtallet. MS er fulltallige.

50 min.: Utvisning til MS for tripping.

49 min.: MS med en god mulighet. Får skyte helt upresset fra fem meter foran mål, men bommer.

46 min.: Må sies at intensiteten til Oilers, selv på 7-1, er veldig imponerende.

45 min.: MÅÅÅÅÅL! OI OI OI! Kissel setter fart rundt baksiden av MS-målet og snurrer pucken inn før keeperen får flyttet seg over. Imponerende! 7-1. Assist fra Zajac.

42 min.: MS' Hansen kommer alene med keeper Holm etter han sklir forbi Oilers backene. Holm redder brilljant!

41 min.: MÅÅÅÅÅÅÅL! Mauldin scorer sitt andre i dag, etter bare en håndfull sekunder! Motley vinner pucken tilbake bak MS-målet og finner Mauldin foran mål, som klistrer pucken opp i mål. 6-1! Trettenes sa etter forrige kamp at Oilers skal ut i høyt tempo hver eneste periode, det har vært tilfellet i samtlige perioder så langt denne sesongen.

2. periode:

40 min.: Perioden ender 3-1 til Oilers, totalt 5-1 i kampen. MS litt mer pigg i angrep denne perioden, men Oilers er ennå desidert best med 18 skudd de siste 20 minuttene. Skudd: 24-8.

39 min.: MS er fulltallige. Mye spill i MS' sone, men ingen mål for Oilers.

38 min.: Kissel med en enorm sjanse! Spilles ledig på bakre stolpe, målet står greit åpent der, men amerikaneren skyter over.

37 min.: Så får MS en to-minutter for slashing. MS klarerer.

37 min.: MÅÅÅÅÅL! Der reduserer MS med få sekunder igjen i overtallet sitt. Et langt skudd fra back-posisjon styres inn forbi Holm av Henriksen. 5-1.

35 min.: MÅÅÅÅÅÅL! I undertall! Brady Brassart scorer sitt første Oilers-mål. MS roter fælt med pucken i egen sone og mister pucken. Brassart snurrer med pucken og plasserer den fint i mål fra fire meter. 5-0!

35 min.: Ludvig Hoff med en feilberegning der når han hopper inn i en MS-spiller og pådrar seg en utvisning for intereference. 4-0.

32 min.: MS med en god mulighet. Spilles i en to mot en, men skuddet går utfor målet.

29 min.: Oilers er fulltallige. MS sliter voldsomt med å skape de store sjansene. Skudd: 13-7.

27 min.: Oilers' Berg-Paulsen får en to-minutter for cross-checking. Oilers klarerer etter droppen.

25 min.: MÅÅÅÅÅÅÅL! Mauldin scorer sitt første mål for Oilers. Kissel skyter men bommer kraftig. Pucken treffer vantet bak mål og finner veien til Mauldin på andre side av målet som styrer inn 4-0. Målet kom bare sekunder etter MS' første utvisning utgikk, så MS er nå fulltallige.

25 min.: Ny utvisning for MS. 16 sekund med fem mot tre.

23 min.: MS' Thoresen får sin andre utvisning for sein takling. Oilers vinner droppen. Mauldin med en grei sjanse fra nært hold men reddes. I neste angrep er Trettenes veldig nære sitt andre mål. Direkteskudd etter en lang pasning, keeperen redder fint.

22 min.: MÅÅÅÅÅL! Etter noen farlige angrep fra MS scorer Rokseth sitt andre, og for et mål! Plasserer skuddet sitt helt opp i krysset fra langt tilbake på blålinjen. 3-0!

21 min.: Andre periode er i gang. MS organiserer et angrep men uten produkt. Oilers er nå fulltallige igjen.

1. periode:

20 min.: Perioden ender 2-0 til Oilers. Fullt fortjent. Oilers har god kontroll i fem-mot-fem, men har hele åtte minutter i utvisningsboksen til MS' fire. MS skaper lite. Skudd: 6-3 til Oilers.

19 min.: Kaptein Forsberg ryker på en utvisning for knetakling. Oilers klarerer med en gang.

17 min.: MÅÅÅÅÅL! Ny Oilers-scoring. Kissel finner han med gullhjelmen på hodet, Trettenes, fem meter foran mål, som plasserer pucken i mål. Årets første mål for Trettenes, som hadde fire målgivende forrige kamp. 2-0.

17 min.: Rett etter Oilers blir fulltallige ryker en spiller fra hvert lag på hver sin to-minutter for cross-talking. Fire mot fire nå.

16 min.: MS med sin største sjanse der! Men pucken suser rett utfor målet til Holm. 1-0 ennå.

16 min.: MS kanskje heldige som ikke får utvisning selv der. Blir bråk mellom spillerne.

15 min.: Ludvig Hoff får utvisning for slashing. Oilers med nytt undertall. MS etablerer angrep med Oilers får klarert.

13 min.: Oilers er fulltallige. MS med et par småsjanser i overtallet.

11 min.: Nysigneringen Zajac svært nære å score sitt første for Oilers i undertall. Skuddet fra kloss hold så vidt utfor.

11 min.: Kissel ryker på en utvisning for tripping.

10 min.: Som mot Stjernen på torsdag, starter Oilers kampen med veldig høyt tempo. Siddisene kjører over MS så langt.

8 min.: MÅÅÅÅÅL! Det lå i luften, og der kom målet. Rokseth smeller til et skudd fra back-posisjonen som går forbi alt og alle og i mål. 1-0.

5 min.: God flyt i det Oilers-overspillet, men ingen mål og MS er nå fulltallige.

3 min.: MS får to-minutter for tripping. Trettenes vinner droppen, Oilers etablerer angrep, får til et par skudd før MS klarerer.

2 min.: Søberg finter seg herlig forbi MS-backen og prøver å finne Kissel foran mål i en to mot en. Pasningen upresis.

1 min.: Kampen er i gang! Oilers vinner en første droppen og går rett i angrep. MS klarerer.

Før kampen:

Oilers gjester Manglerud Star, som har sin serieåpning i dag.

Siddisene går for ny seier etter målfesten hjemme i serieåpningen mot Stjernen, som endte 8-3.

Mot Stjernen ble Kissel med banens beste, med et mål og to målgivende. Trettenes var nok ikke langt under i kåringen, med fire assists.

Oilers tapte en av to hjemmekamper mot Manglerud forrige sesong og vant alle tre bortekampene.

Her er rekkene:

Henrik Holm i mål;

1. rekke: Nolan Zajac, Daniel Rokseth - Markus Søberg, Mathias Trettenes, Dan Kissel (uendret fra serieåpningen mot Stjernen).

2. rekke: Dennis Sveum, Steinar Klavestad - David Morley, Kristian Forsberg, Greg Mauldin.

3. rekke: Tine Klofutar, Patrick Ulriksen - Ludvig Hoff, Brady Brassart, Magnus Hoff.

4. rekke: Jonas Haughom - Robin Haglund Mathisen, André Bjelland Strandborg, Thomas Berg-Paulsen.

Nicolai Bryhnisveen, Markus Vikingstad og Simen Talge står over kampen med skade.

Tommy Kristiansen soner sin siste kamp med karantene, og får sitt comeback i Oilers-drakt hjemme i storkampen mot Storhamar på tirsdag.