Nyheter

Arrestert torsdag – fredag skal han etter planen stå på scenen i Kongeparken

Det var uvisst om den amerikanske rapperen G-Eazy rekker konserten han skal holde under russtreffet, men etter mye usikkerhet står han på scenen – to timer forsinket.

Fredag klokken 18.00 skulle Gerald Earl Gillum (28), bedre kjent som G-Eazy, stå på scenen i Kongeparken under det årlige russearrangementet Landstreff Stavanger. Men usikkerheten var stor om den amerikanske rapperen faktisk kom, fordi han natt til torsdag ble satt i arrest i Stockholm, skriver Dagbladet.

– Han ble pågrepet klokka tre natt til torsdag, og er nå siktet for vold mot tjenestemann, motsettelse av arrest og narkotikabruk, sier visekammersjef for bypåtalemyndigheten i Stockholm, Carl Mellberg, til Dagbladet.

G-Eazy spiller uansett i Kongeparken, men konserten utsettet til klokken 20.00. Det melder Landstreffet på sin nettside.

Vold og narko

Rapperen slapp fengsel. Deretter gikk turen fra Sverige til Ålgård, men først måtte han betale en bot på 80.000 svenske kroner, som er litt over 73.000 norske kroner, ifølge Expressen

LES OGSÅ: – Klare for sol, musikk og 14.000 russ

Ifølge Expressen ble G-Eazy pågrepet på en nattklubb i den svenske hovedstaden. En innpåsliten fan skal ha utløst et basketak, da denne personen skal ha tatt et bilde av artisten i VIP-området pp klubben. Dette likte ikke artisten. Flere personer skal ha vært involvert. Ifølge den svenske avisen skal G-Eazy slått en dørvakt. I tillegg hadde han narkotika på seg.

LES OGSÅ: Mistet lappen på vei til russetreff