Oilers er klar for å møte Kongsvinger. Foto: Pål Karstensen

LIVE: Tar Oilers sin andre strake seier?

Curtis Gedig utlignet for Oilers 16.9 sekunder før full tid mot Kongsvinger, slik at den aller største flausen ble avverget. Likevel er det et faktum at Oilers har avgitt poeng for første gang mot Kongsvinger, til tross for seier på straffer.

Følg RA Sporten på Facebook!

På tirsdag avsluttet Oilers tapsrekken på fem med en knallsterk seier mot Storhamar. Også i den kampen var ungguttene sterkt delaktig, og de får også sjansen hjemme mot Kongsvinger i kveld.

Vi merker oss at Tine Klofutar får sin første mulighet for Oilers i kveldens kamp, og han spiller i fjerderekken. Ellers er Spencer Humphries tilbake fra suspensjon, og Henrik Medhus er klar igjen etter å ha vært ute med lungebetennelse. Dennis Sveum og Lassi Kokkala er fortsatt ute med skade. Eirik Børresen er heller ikke med.

Motstander Kongsvinger har fått inn den gamle Oilers-spilleren Ed Galiani som sjef, og har så langt denne sesongen tatt dobbelt så mange poeng som i hele den forrige. Klubbrekorden med 15 poeng fra 2015/16 passeres snart for laget fra de dype skoger.

Oilers rekker:

Keeper: Henrik Holm (Wikstøl)

1. rekke: Magnus Hoff, Henrik Solberg, Mats Larsen Mostue, Eirik Salsten

2. rekke: Peter Lorentzen, Villiam Strøm, Josh Soares, Curtis Gedig, Markus Søberg

3. rekke: Thomas Berg-Paulsen, Even Myreng Kjellesvik, Kristian Forsberg, Spencer Humphries, Henrik Medhus.

4. rekke: Simen Talge, Tine Klofutar, Markus Vikingstad, Robin Haglund Mathisen, Anders Tangen Henriksen